Episode 6: Halong Bay, Vietnam…best cruise destination in the world? Vịnh Hạ Long, Việt NamHalong Bay has been a favorite tourist destination for many years and we FINALLY got there. Tick it off the bucket list! We decided to spend 3 days and 2 nights on the water, a bit longer than most people and we are SO glad we did. The extra night gave us more time to enjoy more of the bay and places where there were fewer boats. We highly recommend a cruise on the bay though we hear that staying on Cat Ba Island is the way to go. We traveled with Pelican Cruises and found their mid-level cruise was perfect – not too expensive, but great service and food. This video is only Day 1! Don’t miss our Day 2 and Day 3 videos!
Vịnh Hạ Long đã là một điểm du lịch yêu thích trong nhiều năm và chúng tôi HOÀN TOÀN đã đến đó. Đánh dấu vào danh sách xô! Chúng tôi quyết định dành 3 ngày 2 đêm trên mặt nước, lâu hơn một chút so với hầu hết mọi người và chúng tôi rất vui vì chúng tôi đã làm. Đêm thêm cho chúng tôi nhiều thời gian hơn để tận hưởng nhiều vịnh và những nơi có ít thuyền hơn. Chúng tôi thực sự khuyên bạn nên đi tàu trên vịnh mặc dù chúng tôi nghe nói rằng ở lại trên đảo Cát Bà là cách để đi. Chúng tôi đã đi du lịch với Pelican Du thuyền và thấy hành trình tầm trung của họ là hoàn hảo – không quá đắt, nhưng dịch vụ và thức ăn tuyệt vời. Video này chỉ là Ngày 1! Đừng bỏ lỡ video Ngày 2 và Ngày 3 của chúng tôi!

source: https://marishka-moi.com/

Xem thêm các bài viết về Du Lịch: https://marishka-moi.com/category/du-lich/

0 Replies to “Episode 6: Halong Bay, Vietnam…best cruise destination in the world? Vịnh Hạ Long, Việt Nam”

  1. ummmm….at 1:26 min it sounds like Mexican music…what's up with that??? Traffic in the bay looks like I-10 with 17 lanes 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *